Rapporter i Spanien Egypten landsholdstrøje VM 2018 tyder på, at Enrique er den førende kandidat, hvis Chelsea ser ud til at foretage en ændring i slutningen af ​​sæsonen, selv om Conte stadig har 18 måneder af sin kontrakt at løbe.

Nuværende Barcelona-manager Ernesto Valverde kan imidlertid ikke se, hvorfor Conte står over for sådan spekulation, givet hans resultater efter at have ankommet til Stamford Bridge i sommeren 2016.

"Chelsea's hovedtræner er den, som førte dem til sidste års Premier League-titel - en af ​​mange titler, han har vundet i løbet af en god karriere", sagde Valverde, da emnet blev rejst på en pressekonference i Barcelona forud for Copa del Rey-bandet på Valencia. "Der er ikke for meget at tænke på."

Chelsea har i mellemtiden bekræftet detaljer om en præ-season venskab i Australien mod Perth Glory den 23. juli kort efter World Cup finalen.

Formand Bruce Buck sagde på klubben VM trøjer 2018 officielle hjemmeside, at Chelsea "vil tage en stærk hold" for kampen på Optus Stadium, hvor den nye Premier League-sæson sætter til kick off den 11. august.